muzica-evenimente.ro    formatie-muzica-nunta.ro

Amadeo Cvartet

Amadeo Cvartet - Evenimente corporate, muzica nunta

Evenimente corporate

Amadeo Cvartet - Evenimente corporate

Succesul organizarii unui eveniment festiv implica, pe langa profesionalism, o anumita abordare artistica. Fie ca este vorba de arta culinara, de arta servirii ireprosabile sau divertisment...

Muzica nunta

Amadeo Cvartet - Muzica de nunta Bucuresti

Cvartet de nunta "AMADEO" ofera cea mai frumoasa muzica pentru nunta si receptiile care implica un grad crescut de eleganta. Muzica interpretata de Amadeo, Cvartet de nunta, va transforma ziua speciala...

Galerie video Cvartet Amadeo

Amadeo Cvartet - Video

Muzica clasica de la Mozart la contemporani.
Muzica moderna, slagare, muzica de film, cafe-concert.
Muzica traditionala stilizata, romaneasca si internationala...


Cvartet muzica nunta

Amadeo Cvartet este un cvartet de nunta si evenimente festive care abordeaza genuri muzicale variate: muzica clasica, muzica ambientala, café-concert, muzica de film, cover-uri, evergreen-uri, muzica de nunta, muzica de petrecere, piese prelucrate din folclor.

Evenimentele cele mai importante din viata dumneavoastra, fie ele nunti, botezuri, aniversari, receptii, evenimente corporate, dineuri, lansari, targuri, petreceri surpriza, expozitii, cocktailuri, conferinte, inaugurari, decernari de premii, simpozioane sau festivaluri sunt transformate in experiente inedite si de neuitat cu ajutorul muzicii interpretate de Amadeo, cvartet de nunta si evenimente festive.

Cu fiecare ocazie, Amadeo Cvartet a demonstrat ca, desi instrumentele sunt clasice, atitudinea este una moderna. De asemenea, Amadeo Cvartet are un repertoriu complet de colinde romanesti si internationale pentru ca sarbatoarea Craciunului sa va fie impodobita cu muzica pentru petreceri corporate si private de sfarsit de an.

Carte de oaspeti

Am avut o nunta de vis acompaniata de Cvartetul Amadeo. Consider ca e necesar ca momentul initial sa fie unul deosebit cu niste muzicieni talentati, care induc o atmosfera magica. Noi am facut nunta pe malul marii, iar ei s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele. Chiar sunt profesionisti!!!!

Galerie foto Cvartet - Constanta, Bucuresti